Pralinowo-Musztardowa Szynka Glazurowana

Pralinowo-Musztardowa Szynka Glazurowana
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pralinowo-musztardowa szynka Glazurowana może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 798 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, pół szynki pokrojonej w spiralę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Pralinowo-Glazurowany Chleb Jabłkowy, Pralinowo-Szkliwione Ciasto Jabłkowe, oraz Praline-glazurowany chleb jabłkowy + wideo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń skórę i nadmiar tłuszczu z wędzonej szynki; umieść szynkę na lekko natłuszczonej patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka WędzonaSzynka Wędzona
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać razem syrop klonowy i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
3
Wlać mieszaninę na szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Piec w temperaturze 350 na dolnej półce piekarnika 2 godziny i 30 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję rejestruje 140, fastrygując co 20 minut polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić szynkę 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Wyjąć z patelni, zastrzegając kapanie. W razie potrzeby schłodzić, przykryć i schłodzić szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Usuń tłuszcz z kapiących separatorem tłuszczu i wyrzuć. Przykryć i schłodzić kapiele, w razie potrzeby. Gotować kapiele, rodzynki i plastry jabłka w rondlu na małym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Podawać ciepły sos z szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn