Pralinki Czekoladowo-Orzechowe
Pralinki czekoladowo-orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 708 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, połówki i kawałki orzechów pekan, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Spróbuj Pralinki orzechowe i czekoladowe, Pralinki Orzechowe, oraz Pralinki Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Całkowicie schłodzić (około 15 minut).
W międzyczasie doprowadzić brązowy cukier i kolejne 3 składniki do wrzenia w ciężkim holenderskim piekarniku na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub aż termometr candy rejestruje 236 (miękka piłka etapie).
Usunąć mieszaninę cukru z ognia.
Do masy cukrowej dodać czekoladowe kwadraty do pieczenia. (Nie mieszać.)
Pozostawić mieszaninę cukru, aż termometr cukierków osiągnie 150 (20 do 25 minut). Wymieszać wanilią i orzechami pekan za pomocą drewnianej łyżki; mieszać stale 1 do 2 minut lub tylko do momentu, gdy mieszanina zacznie tracić połysk. Szybko upuść, układając łyżki stołowe na papier woskowy; odstawić do twardości (10 do 15 minut).