Pralina - Brzoskwiniowe Lody Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów,więc wypróbuj Pralinowo-brzoskwiniowe lody Brownie. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Ten przepis z Taste of Home wymaga orzechów pekan, masła, mielonego cynamonu i brzoskwiń. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. 30 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brownie Sundaes, Brownie Sundaes, oraz Supreme Brownie Sundaes.
Instrukcje
W dużym rondlu ubij brązowy cukier, śmietanę, masło i cynamon na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 6-7 minut lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; dodać brzoskwinie, orzechy pekan i wanilię. Ostudzić przez 10 minut.
Umieść ciasteczka w daniach deserowych; na wierzch polej lodami i sosem brzoskwiniowym.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi plasterkami brzoskwini.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy lodów Brownie Sundae. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.