Pożywne chilli z wołowiną i fasolą

Jeśli chcesz dodać więcej amerykańskich przepisów do swojego repertuaru, obfite chili z wołowiną i fasolą może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis służy 14 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 21 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 372 kalorie. Za 1,4 dolara za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. To będzie hit na Twoim wydarzeniu podczas Super Bowl. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sos pomidorowy, melasę, fasolkę chili i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 46%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pożywne chili z indyka i fasoli, Pożywne chili z wołowiną i Pożywne chili z wołowiną.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Przenieś do 6-qt. powolna kuchenka.
Wymieszaj pozostałe składniki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Chili świetnie komponuje się z Cavą, Shirazem i Grenache. Te soczyste czerwone wina nie zawierają zbyt dużej ilości tanin (ważnych w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej ujarzmić ciepło. Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava]()
Juve Y Camps Brut Nature Reserva de la Familia Cava
Ta Cava o bladozłotym kolorze ma aromaty dojrzałej białej brzoskwini, tostowego chleba i zielonej herbaty z nutami cytrusów cytrynowych i moreli. Równie bogate i szerokie na podniebieniu, te smaki nadal rozwijają się na podniebieniu. Świeży profil sprawia, że idealnie pasuje do pasztetów, owoców morza, tapas, paelli, grillowanego drobiu lub wędlin.