Obfita zapiekanka fasolowa wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 73 centy za porcję. Ta przystawka zawiera 230 kalorii, 10 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jest idealna na jesień. Mieszanka musztardy, pasków bekonu, ząbka czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Pożywna zapiekanka fasolowa, Pożywne burrito fasolowe i Pożywna zupa fasolowa.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Posiekana Sałata I Pokrojone Awokado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
15 średnich Pomidorów (około, Obranych I Posiekanych).
2
Dodaj cebulę, zieloną paprykę i czosnek; gotować do miękkości. Wmieszaj całą fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Puszek (po 12 Uncji Każda) Skondensowanego Mleka
Powszechnie Dostępne, Więc Szukaj Ich Na Lokalnym Rynku.
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Powszechnie Dostępne, Więc Szukaj Ich Na Lokalnym Rynku
3
Połącz ketchup, brązowy cukier, ocet, musztardę, sól i pieprz; dodać do masy fasolowej i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szalotki, Pokrojone W Cienkie Plasterki Do Dekoracji
Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 9-calowa Skorupa Ciasta, Pieczona
1 Funt Pokrojonego W Plasterki Delikatesowego Pastrami
4
Wlać do natłuszczonej formy o pojemności 2-1/2-qt. naczynie do pieczenia. Na wierzch połóż boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Nich Na Lokalnym Rynku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Każdy żel Dekoracyjny W Kolorze Czarnym, Pomarańczowym I Zielonym
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 45 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki--