Poświąteczny placek z indykiem
Poświąteczny placek z indykiem może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji hor d'oeuvre. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 164 kalorie , 11 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, cebuli, mąki i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37% . Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Potpie z indyka , Potpie z indyka i Potpie z indyka .
Instrukcje
Na patelni podsmaż na maśle marchewkę, cebulę, seler, tymianek i pieprz, aż warzywa będą chrupiące. W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz indyka i mąkę; wstrząśnij, aby pokryć się warstwą.
Do mieszanki warzywnej dodaj indyka, zupę i fasolkę szparagową; Dobrze wymieszać. Linia 9-calowa. Talerz do ciasta z dolnym ciastem.
Dodaj mieszankę z indyka.
Rozwałkuj pozostałe ciasto tak, aby pasowało do wierzchu ciasta; krawędzie uszczelnienia i rowka.
W cieście wycinamy nacięcia.
Posmaruj mlekiem. Brzegi luźno przykryć folią.
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub do złotego koloru.