Poświąteczny placek z indykiem

Poświąteczny placek z indykiem
Poświąteczny placek z indykiem może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji hor d'oeuvre. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 164 kalorie , 11 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 60 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, cebuli, mąki i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37% . Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Potpie z indyka , Potpie z indyka i Potpie z indyka .

Instrukcje

1
Na patelni podsmaż na maśle marchewkę, cebulę, seler, tymianek i pieprz, aż warzywa będą chrupiące. W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz indyka i mąkę; wstrząśnij, aby pokryć się warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Do mieszanki warzywnej dodaj indyka, zupę i fasolkę szparagową; Dobrze wymieszać. Linia 9-calowa. Talerz do ciasta z dolnym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
3
Dodaj mieszankę z indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Rozwałkuj pozostałe ciasto tak, aby pasowało do wierzchu ciasta; krawędzie uszczelnienia i rowka.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
5
W cieście wycinamy nacięcia.
6
Posmaruj mlekiem. Brzegi luźno przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn