Tarta Pomidorowa Filo

Tarta Pomidorowa Filo
Tarta pomidorowa Filo wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 34 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory roma, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Tarta Pomidorowa Filo, Tarta Z Marchewką Filo, oraz Czekoladowe Krówki Filo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyłóż duży arkusz ciastek z pergaminem i papierem natryskowym z natryskiem oleju do gotowania (lub lekko posmaruj olejem roślinnym).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Ułóż 1 arkusz filo na papierze i lekko posmaruj odrobiną roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Całość posypać 1 łyżką. parmezan. Powtórz warstwę jeszcze 5 razy (z filo, masłem i parmezanem), mocno naciskając każdy arkusz, aby przyklejał się do arkusza poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
5
Ułożyć ostatni arkusz filo na wierzchu, posmarować pozostałym roztopionym masłem i posypać pozostałą 1 łyżką. parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
6
Cebulę rozsypać na filo, na wierzchu posmarować mozzarellą i ułożyć plastry pomidora w jednej warstwie, lekko nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Posypać tymiankiem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Piec, aż filo będzie złoty kolor, 30 do 35 minut. Ostudzić 10 minut, następnie podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia6
Magazyn