Squash Zimowy
Squash zimą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Mieszanka cukru granulowanego, liście mięty, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}, Squash Zimowy, oraz Zupa Z Dynia Zimowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Squash obrać i usunąć sznurki i nasiona.
Miąższ pokroić w plasterki o grubości nie większej niż 1/2 cala i doprawić solą i pieprzem. W 12-calowy saute patelni na średnim ogniu, saute plastry squasha w oliwie z oliwek do miękkości i rumiane z obu stron, o 10 protokół.
Dodać cynamon, czosnek, pietruszkę i cukier. Dobrze doprawić solą i pieprzem.
Dodać posypkę oleju i dodać ocet i liście mięty. Rzucaj. Ułóż squasha na dużym talerzu.
Wlać sos na squasha i ostudzić.