Południowoafrykański Deser Pieczony Roly-Poly

Południowoafrykański Deser Pieczony Roly-Poly
Przepis South African Roly-Poly pieczony deser może zaspokoić swoje afrykańskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 4. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 994 kalorie, 16G białka, oraz 27 g tłuszczu. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Malva Budyń, Południowoafrykański Deser Pieczony, Dżem roly-poly, oraz Apple Roly-Poly.

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Beaumont Pinotage. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
Beaumont Pinotage
Beaumont Pinotage
Styl Beaumont odzwierciedla chłodniejszy klimat regionu Bot River. Świeże czerwone owoce jagodowe o pysznie pitnym średnim ciele i dobrze zintegrowanych taninach.Bardzo dobrze pasuje do bobotie, dziczyzny i curry, żeberek zapasowych i steku z pieprzem, lub spróbuj snoek i dżem winogronowy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn