Południowo-Zachodnie Smażone Frytki
Południowo-zachodnie smażone frytki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 866 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, mielony kminek, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone Frytki, Frytki ze słodkich ziemniaków z chili-Cilantro Sour, oraz Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge.
Instrukcje
Piecz frytki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek, kminek i chili w proszku i smażyć, aż mieszanina jest pachnące, o 30 sekund; dodać fasolę i ich płyn. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zgęstnieje i zmniejszy się o około połowę, 10 minut.
Mgiełka żaroodporne danie z nonstick gotowania sprayu.
Przelać pieczone frytki do przygotowanego naczynia, układając je w środku, a na wierzch z czarną fasolą, a następnie rozdrobnionym serem. Wróć do piekarnika i piec, aż ser się rozpuści, 5 minut.
Top smażone frytki z dollops salsy i śmietany i posypać szalotki. Awokado obrać, pokroić w plasterki i ułożyć plasterki na brzegach naczynia.