Południowo-Zachodnie Peklowane Wołowe Quesadillas!
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać południowo-zachodniej peklowanej wołowiny Quesadillas! spróbuj. Na $3.09 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 44g białka, oraz 45 g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz peklowany mostek wołowy, ser monterey jack, chili i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Spróbuj Peklowana Wołowina Quesadillas, Południowo-Zachodnie Sopaipillas, oraz Sałatka w stylu południowo-zachodnim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepło peklowana wołowina w małej misce w kuchence mikrofalowej na wysokości, 30 sekund do 1 minuty.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Miejsce 1 tortilla w gorącej patelni.
Posypać serem Monterey Jack, peklowaną wołowiną i zielonymi Chilli.
Na wierzchu druga tortilla.
Ciepło, aż dno tortilla jest złoty kolor, 2 do 4 minut . Ostrożnie flip i ciepła, aż druga strona jest złoty kolor i ser topi się, 2 do 4 protokół.
Przeciąć na pół, aby służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.