Południowo-Zachodnie Kotlety Wieprzowe

Kotlety wieprzowe Południowo-zachodnie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 184 kalorie, 25g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z limonki, kotlety schabowe, salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnie Kotlety Wieprzowe, Południowo-Zachodnie Kotlety Wieprzowe, oraz Kotlety Wieprzowe Ww-4 Pkt..
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię sprayem do gotowania; miejsce na dużym ogniu, aż gorące. Naciśnij kotlety z dłoni, aby lekko spłaszczyć; dodać do patelni i gotować 1 minutę z każdej strony lub aż rumiane. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Salsę połączyć z sokiem z limonki; polać kotletami. Dusić, odkryte, 8 minut lub aż kotlety są gotowe. W razie potrzeby posypać kotlety kolendrą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.