Południowo-Zachodnia Lazania

Południowo-Zachodnia Lazania
Południowo-zachodnia Lazania wymaga mniej więcej 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.41 za porcję. To danie główne ma 730 kalorii, 42g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać chiles, no-cook lasagne makaron, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Południowo-Zachodnia Lazania, Południowo-Zachodnia Lazania, oraz Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść pomidory, zielone chiles, jalapenos, cebula, czosnek, kolendra, i kminek w dużym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż cebula jest miękka, o 45 do 60 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
KolendraKolendra
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Tymczasem, rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i mieszać w chorizo. Gotować i mieszać, aż chorizo jest kruchy, i równomiernie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ser ricotta i jajka wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby zmontować, rozprowadzić 1/3 sosu pomidorowego na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Kiełbasę rozłóż na sosie pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
KiełbasaKiełbasa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Polać 1/2 pozostałego sosu na kiełbasę i posypać 1/2 rozdrobnionego sera na wierzch sosu. Ułóż warstwę makaronu wzdłuż sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
KiełbasaKiełbasa
SOSSOS
8
Rozłóż mieszaninę sera ricotta na makaron i umieścić kolejną warstwę makaronu na ricotta. Wierzch z pozostałym sosem pomidorowym i rozdrobnionym serem. Przykryć folią: aby zapobiec przywieraniu, spryskaj folię sprayem do gotowania lub upewnij się, że folia nie dotyka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Ser RicottaSer Ricotta
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MakaronyMakarony
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć folię i piec, aż top jest rumiane, o 15 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn