Południowo-zachodni stek i fasola Pinto

Southwestern stek i fasola Pinto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 272 kalorie, 31g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, kolendrę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Z Ryżem I Fasolą Pinto, Southwestern Pinto Bean Veggie Burgers, oraz Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 3 składniki.
Wyjąć 1 łyżeczkę mieszanki kminku i odstawić.
Pozostałą mieszankę kminku posypać równomiernie stekiem. Lekko posmarować stek sprayem do gotowania.
Umieść stek na patelni grillowej; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni; odstawić 5 minut.
Pokroić w cienkie plasterki.
Podczas gotowania steku, rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj paprykę; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj zarezerwowaną mieszankę kminku, 1/4 szklanki salsy i fasoli; gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzanego, stale mieszając.
Umieść 1/2 szklanki mieszanki fasoli na każdym z 4 talerzy; podzielić wołowinę równomiernie na mieszaninie fasoli. Top każdej porcji z 1 łyżka salsy i 1 łyżka kolendry.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
![Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc