Południowo-zachodni gulasz wołowy
Gulasz wołowy Southwest to przepis bezglutenowy i wegetariański, składający się z 8 porcji. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 8 g białka i 1 g tłuszczu. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, cebuli, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 64%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Gulasz wołowy z południowego zachodu, Gulasz z południowo-zachodniej wołowiny i Gulasz z południowo-zachodniego jęczmienia.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj pomidory, kukurydzę, fasolę, sos picante, wodę, kminek, sól, czosnek w proszku i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, aż kukurydza będzie miękka.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.