Powolna Kuchenka Nogi Indyka
Powolna kuchenka nogi indyka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 979 kalorii, 132g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do drobiu, sól i mielony pieprz, udka z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Jedno Danie Powolne Kuchenka Indyk Nogi Kolacja, Udka z indyka, włoska kiełbasa i ziemniaki w wolnej kuchence, oraz Teriyaki BBQ nogi kurczaka w powolnej kuchence.
Instrukcje
Umyj nogi indyka i otrząśnij nadmiar wilgoci.
Każdą nogę indyka posypać około 1/2 łyżeczki przyprawy drobiowej, solą i czarnym pieprzem do smaku. Owinąć nogę szczelnie folią aluminiową. Powtórz z pozostałymi nogami.
Zawinięte nóżki indyka umieścić w wolnej kuchence bez płynów i innych składników. Ustaw kuchenkę na niską i gotuj, aż mięso będzie bardzo miękkie, 7 do 8 godzin.