Powolna Kuchenka Moskwa Kurczak
Powolny kuchenka Moskwa kurczak jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 21g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Jeśli masz korzeń imbiru, sos sałatkowy, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Cookbook Giveaway}, 365 dni wolnego gotowania: do powolnego gotowania miód z kurczakiem i pieczarkami, oraz 365 dni wolnego gotowania: do kurczaka z kurczaka i zupy Pesto.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować kurczaka, aż dobrze rumiane z obu stron. Kurczaka lekko ostudzić.
Każde udo owinąć kawałkiem boczku i umieścić w wolnej kuchence.
Posypać czosnkiem i imbirem na kurczaka; top z rosyjskim sosem. Gotować na małym ogniu przez 5 do 6 godzin. Doprawić do smaku solą i pieprzem.