Powolna kuchenka Bażant z grzybami i oliwkami

Powolna kuchenka Bażant z grzybami i oliwkami
Powolna kuchenka Bażant z grzybami i oliwkami jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 72 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cebulę, wino, grzyby crimini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to 365 dni wolnego gotowania: do powolnego gotowania miód z kurczakiem i pieczarkami, 365 dni wolnego gotowania: na wołowinę i grzyby (z tajnym składnikiem), oraz Kurczak balsamiczny z oliwkami.

Instrukcje

1
Umieść mąkę, sól i pieprz w zamykanej plastikowej torbie; wstrząśnij, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Umieścić kawałki bażanta w mieszaninie mąki i wstrząsnąć, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Z kawałków bażanta wymieszać nadmiar mąki i wstawić do gorącego oleju. Gotować, aż bażant będzie brązowy z obu stron, o 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Umieść bażanta w powolnej kuchence, zastrzegając olej na patelni. Cebulę ugotować w pozostałym oleju, aż zmiękną, o 3 protokół. Wymieszać z grzybami i czosnkiem, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż grzyby zmiękną i czosnek zmiękł, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wlać wino na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 5 minut, a następnie wlać bulion z kurczaka i powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Wlać mieszaninę grzybową do powolnej kuchenki i posypać pokrojonymi w plasterki czarnymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)Ciasto Kukurydziane (patrz Poniżej)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
7
Przykryj i gotuj na wysokiej przez 4 godziny lub niskiej przez 7 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn