Power Cookies wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Mieszanka proszku do pieczenia, fasola cannellini, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj No Bake Power Cookies, Ciasteczka Cherry Power, oraz Power House Chocolate Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Prześcieradła do ciastek. Zmielić owies w blenderze, aż będzie przypominał grubą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Piekarnik
2
W średniej misce rozgnieść fasolę na gładką pastę. Wymieszać z białym cukrem, brązowym cukrem i wanilią, aż do dobrze wymieszanego.
Zmiksować zmielony owies, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i cynamon. Wymieszać w daktyle, kokos, rodzynki i orzechy włoskie. Upuść ciasto, usypując łyżki na przygotowany arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Kokos
Rodzynki
Orzechy Włoskie
Pliki Cookie
Daktyle
Ciasto
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Piec przez 10 do 15 minut w nagrzanym piekarniku, na złoty kolor. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie wyjąć do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.