Poważny Upał: Chipotle-Salsa Boczkowa

Poważny Upał: Chipotle-Salsa Boczkowa
Przepis: Chipotle-boczek Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 66 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, cebulę, chipotle purée i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poważne ciepło: Stovetop Chipotle Mac and Cheese, Uwielbiam Ten Upał! Chipotle Sałatka Z Krewetek, oraz Serious Heat: Domowy prezent Chipotle Caramel Popcorn Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić boczek w kostkę 1/4 cala. Na patelni na średnim ogniu rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj boczek, obniżyć ogień, i gotować na średnim ogniu przez około 7 protokół, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Wyjąć z patelni i dobrze osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Pomidory odcedzić, następnie umieścić w misce, i wrzucić z cebulą i chipotle purée. Wymieszać odsączone kawałki boczku, sok z limonki i pieprz, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn