Poważne Upały: Ciasto Czekoladowo-Lodowe Chile
Ten przepis służy 4. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 428 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 152 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz proszek cayenne, nowy meksykański proszek chile, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Poważny upał: czerwony sos Chile Huntleya Denta, Poważne Upały: Zielone Naleśniki Chile W Stylu Santa Fe, oraz Hot Chocolate Icebox Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce dodaj kakao w proszku, chile w proszku, cayenne, cukier, ekstrakt i śmietanę. Bij mieszanką elektryczną z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Rezerwa 1/3 szklanki bitej śmietany do późniejszego wykorzystania. Na talerzu użyj szpatułki, aby rozłożyć 1 łyżkę bitej śmietany na talerzu, aby utrzymać ciasto na talerzu. Góra z dwoma pełnymi krakersami Grahama umieszczonymi obok siebie. Ponownie użyj szpatułki i rozłóż krakersy graham równą warstwą bitej śmietany. Na wierzchu dwa pozostałe krakersy Grahama i powtarzaj cykl, aż bita śmietana zostanie zakończona, kończąc warstwą bitej śmietany, około 5 do 6 warstw krakersów Grahama. Gładki wierzch i użyj zarezerwowanej bitej śmietany, aby rozłożyć na boki ciasta. Przykryć folią i umieścić w lodówce na noc przed podaniem.