Potrójne placki kukurydziane z sosem fasolowym
Triple-CORN kwadraty z sosem fasolowym może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 416 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, fasola, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Potrójne placki kukurydziane z sosem fasolowym, Triple Decker Peanut Butter Squares, oraz Potrójne Migdałowe Cherry Crumble Squares dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 400°. Grease prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala.
Wymieszaj kukurydzę w śmietanie, kukurydzę z całego jądra, mieszankę muffinek (na sucho), masło i jajka.
Wlać do naczynia do pieczenia.
Piec odkryte około 30 minut lub aż zapiekanka sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum.
Podczas ostatnich 5 minut pieczenia, gotować fasolę i salsę w 1-quart rondel na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Pokroić zapiekankę w kwadraty. Top z sosem fasolowym; posypać kolendrą.