Jarmuż z Fusilli i pieczonym czosnkiem
Jarmuż z Fusilli i pieczonym czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz jarmuż, fusilli, główkę czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczony czosnek Kale Hummus z Let Them Eat Kale, Kolacja dziś wieczorem: Fusilli z kiełbasą, jarmużem i pomidorami Sungold, oraz Jarmuż Pieczony Czosnkiem.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku i oddziel goździki. Obrać goździki i zawinąć w folię; piec w 350 przez 30 minut lub do miękkości. Odstawić.
Usunąć łodygi z jarmużu i dokładnie umyć liście. Pat pozostawia suche, i grubo posiekać do równej 3 szklanki.
Połączyć wodę i bulion w dużym holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Dodać jarmuż; gotować 5 minut lub do miękkości.
Kapusta odsączyć, rezerwując płyn do gotowania. Powrót płyn do gotowania na patelnię; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj makaron; gotować 8 protokół lub do miękkości.
Odcedzić makaron, zastrzegając 3 łyżki płynu do gotowania.
Połączyć makaron, zastrzeżone gotowania cieczy, jarmuż, Prażone ząbki czosnku, olej, sól, i pieprz w misce; wrzucić dobrze. Łyżka makaronu wymieszać na poszczególnych talerzach, i posypać serem.