Penne ze słodkimi ziemniakami i koprem włoskim
Penne ze słodkimi ziemniakami i koprem włoskim wymaga około 28 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, mąkę, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Bouchaine winnice w Cool & Beautiful Carneros z: patelnia zapiekane przegrzebki z koprem włoskim i puree słodkie ziemniaki, Penne z sosem pomidorowo-pieprzowym (Penne Saporite"Il Frantoio"), oraz Koper Włoski, Zielony Pean I Homar Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i odstawić. Trzymaj ciepło.
W międzyczasie roztopić masło i oliwę z oliwek razem na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać koper włoski, rozmaryn i cukier i gotować 10 minut, aż Koper będzie miękki i złocisty. Wymieszać ze słodkimi ziemniakami.
Ubić bulion z kurczaka, mleko i mąkę. Stopniowo dodawać do patelni i gotować na wolnym ogniu 3 minuty, aż mieszanina zgęstnieje, stale mieszając.
Dodać makaron i wymieszać. Wymieszać z parmezanem, pietruszką, solą i pieprzem i gotować do ogrzania, ciągle mieszając, o 3 protokół.