Potrójne ciasto piernikowe imbirowe to lacto ovo vegetarian przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 300 osób cieszyło się, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, wodę, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest on dostarczany przez proste przepisy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Potrójne Ciasto Piernikowe, Ciasto Potrójnie Imbirowe, oraz Potrójne Ciasto Imbirowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik, przygotuj naczynie do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 163°. masło i lekko mąkę 8x8 lub 9x9 naczynie do pieczenia. Włóż do środka kawałek pergaminu lub papieru do pieczenia i pozwól niektórym powiesić się po bokach (ułatwi to późniejsze wyciągnięcie ciasta z patelni). Lekko posmarować papierem.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło z melasą, miodem, wodą, brązowym cukrem: w średnim rondlu na średnim ogniu umieścić masło, melasę, miód, wodę i brązowy cukier. Wymieszać, aby roztopić masło. NIE WOLNO gotować na wolnym ogniu ani gotować.
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Po rozpuszczeniu masła zdejmij garnek z ognia i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Pamiętaj, aby mieszać mieszaninę co jakiś czas, ponieważ cukier i tłuszcz tworzą skórę na powierzchni.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Mąkę, sodę oczyszczoną i przyprawy ubić:
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir, goździki i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodać mąkę do mieszaniny melasy w trzech lub czterech dodatkach i ubijać, aż po prostu przychodzi razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Wlać do przygotowanej patelni i piec przez 35 minut. Luźno umieścić kawałek folii na górze i piec przez kolejne 15 do 25 minut lub aż tester wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
2
Ostudzić: ostudzić na stojaku z drutu przez dziesięć minut, a następnie wyjąć ciasto z patelni i nadal ostudzić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Smażone Krewetki, Obrane
3
Możesz podawać to świeże z piekarnika, ale smak jest znacznie lepszy, jeśli dasz mu dzień, aby usiąść i pozwolić przyprawom zintensyfikować ciasto.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem dla ciasta piernikowego. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.