Potarte i Sosowane kurczaki z grilla

Potarte i Sosowane kurczaki z grilla
Potarte i Sosowane kurczaki z grilla to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 153g białka, 135 g tłuszczu, oraz w sumie 2370 kalorii. Na $8.6 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę w proszku, kurczaki dla niemowląt, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Na Sucho, Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach, oraz Grillowane Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zbuduj ogień węglem drzewnym lub rozgrzej grill gazowy. Używając nożyc do drobiu lub noża szefa kuchni, podziel kurczaka w dół kości piersi, aby pokroić kurczaka w 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
DróbDrób
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do DrobiuNożyce Do Drobiu
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmaruj lekko oliwą z oliwek na wszystkich powierzchniach i posyp solą i pieprzem lub klasycznym BBQ Rub. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Używając uchwytu do żeberek, umieść 4 połówki kurczaka pionowo od strony skóry w każdym z 4 otworów. Kurczak w uchwycie będzie przypominał plasterki tostów w staromodnym uchwycie na tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Umieść uchwyt żeberka / kurczaka w środku rusztu na pośrednim średnim ogniu (upewniając się, że nie ma ciepła bezpośrednio pod kurczakiem.) Grill przez 1 godzinę, lub aż kurczak zarejestruje 185 stopni F w najgrubszej części uda. Po 30 minutach sprawdź temperaturę wewnętrzną za pomocą natychmiastowego odczytu termometru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Szczotkuj obficie sosem barbecue tylko przez ostatnie 15 do 20 minut. Jeśli kurczak jest sosowany zbyt wcześnie, spali się na zewnątrz, zanim mięso wewnętrzne zostanie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Połączyć papryka, sól, cukier, brązowy cukier, kminek, chili w proszku, pieprz, cayenne, cebula w proszku, czosnek w proszku, seler sól i oregano w misce; dobrze wymieszać. Aby uzyskać gładsze pocierać, puree składniki w młynku do przypraw, aż dobrze połączone i wszystkie kawałki są jednolite (rub będzie bardzo cienki i tan w Kolorze). Ten krok jest ważny, jeśli dodasz go do domowego sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
RamięRamię
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Uwaga: extra rub może być przechowywany w hermetycznym pojemniku przez okres do sześciu miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet jabłkowyocet jabłkowy1porcja startego parmezanukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka gotowanych słodkich ziemniaków1 szklanka gotowanych słodkich ziemniaków2Spód: okruszki z herbatników graham6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou794papryka habanerogałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia1warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1porcja startego parmezanuOliwki koktajlowe nadziewane pimientoOliwki koktajlowe nadziewane pimiento3kilogramydziecko dziecko " kurczaki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSOS chile po amerykańskuSOS chile po amerykańsku2warzywo (np. szpinak)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1porcja startego parmezanupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1porcja startego parmezanukminek mielonykminek mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników graham4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej4krewetki i żyłkiOliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek1porcja startego parmezanuramięramię1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreooregano, kruszoneoregano, kruszone2Spód: okruszki z herbatników grahampapryka dymnapapryka dymna301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2warzywo (np. szpinak)Klasyczny BBQ Rub, Zobacz przepisKlasyczny BBQ Rub, Zobacz przepis3Spód: okruszki z herbatników grahamz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi1porcja startego parmezanukakao niesłodzonekakao niesłodzone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn