Potarte i Sosowane kurczaki z grilla to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 153g białka, 135 g tłuszczu, oraz w sumie 2370 kalorii. Na $8.6 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę w proszku, kurczaki dla niemowląt, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Na Sucho, Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach, oraz Grillowane Żeberka Dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zbuduj ogień węglem drzewnym lub rozgrzej grill gazowy. Używając nożyc do drobiu lub noża szefa kuchni, podziel kurczaka w dół kości piersi, aby pokroić kurczaka w 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Drób
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyce Do Drobiu
Nóż Szefa Kuchni
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Posmaruj lekko oliwą z oliwek na wszystkich powierzchniach i posyp solą i pieprzem lub klasycznym BBQ Rub. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Używając uchwytu do żeberek, umieść 4 połówki kurczaka pionowo od strony skóry w każdym z 4 otworów. Kurczak w uchwycie będzie przypominał plasterki tostów w staromodnym uchwycie na tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Umieść uchwyt żeberka / kurczaka w środku rusztu na pośrednim średnim ogniu (upewniając się, że nie ma ciepła bezpośrednio pod kurczakiem.) Grill przez 1 godzinę, lub aż kurczak zarejestruje 185 stopni F w najgrubszej części uda. Po 30 minutach sprawdź temperaturę wewnętrzną za pomocą natychmiastowego odczytu termometru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Szczotkuj obficie sosem barbecue tylko przez ostatnie 15 do 20 minut. Jeśli kurczak jest sosowany zbyt wcześnie, spali się na zewnątrz, zanim mięso wewnętrzne zostanie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Połączyć papryka, sól, cukier, brązowy cukier, kminek, chili w proszku, pieprz, cayenne, cebula w proszku, czosnek w proszku, seler sól i oregano w misce; dobrze wymieszać. Aby uzyskać gładsze pocierać, puree składniki w młynku do przypraw, aż dobrze połączone i wszystkie kawałki są jednolite (rub będzie bardzo cienki i tan w Kolorze). Ten krok jest ważny, jeśli dodasz go do domowego sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Ramię
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Uwaga: extra rub może być przechowywany w hermetycznym pojemniku przez okres do sześciu miesięcy.