Pot-au-Feu
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Pot-au-Feu może być niesamowity przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1218 kalorii, 46g białka, oraz 91 g tłuszczu każdy. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka koszernej soli, wody, żeberek selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 90% to danie jest super. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Jeden Garnek Makaronu Fajita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować wodę w dużym garnku.
Dodać wołowinę i powrócić do wrzenia; odtłuścić.
Dodać cebulę, koncentrat pomidorowy, tymianek i pieprz. Doprawić solą i dusić na małym ogniu przez 3 godziny, odtłuszczając.
Kapustę gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 5 minut; odcedzić. Zawiąż pory i seler w wiązkę sznurkiem.
Do wołowiny dodaj kapustę, por i pęczek selera, marchew i rzep i gotuj na umiarkowanie małym ogniu przez 30 minut.
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie do miękkości, około 20 minut; odcedzić.
Dodać ziemniaki do wołowiny i gotować, aż wszystkie warzywa i mięso będą miękkie, o 20 minut dłużej.
Usunąć wiązkę pora z garnka i wyrzucić sznurek. Łyżka mięsa i warzyw do talerzy zupy, Chochla trochę bulionu na nich i służyć. Podawaj musztardę, kornichony, sól i pieprz osobno.