Posypka miodowo-orzechowa

Posypka miodowo-orzechowa
Topping miodowo-orzechowy może być po prostu bezglutenowym, laktoowo-wegetariańskim i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Za 41 centów za porcję otrzymasz dodatek na 5 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 102 kalorie . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jeśli masz pod ręką miód, orzechy pekan, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 0% wyniku , co jest bardzo złym wynikiem (ale wciąż możliwym do naprawienia). Podobne przepisy to Pieczone płatki owsiane z miodem i malinami , polewa duńska do lodów Guf i Muffiny jagodowe z polewą Streusel .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj miód i śmietanę na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodaj orzechy pekan; zamieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
3
Podawać do gofrów lub naleśników.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn