Posypka miodowo-orzechowa
Topping miodowo-orzechowy może być po prostu bezglutenowym, laktoowo-wegetariańskim i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Za 41 centów za porcję otrzymasz dodatek na 5 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 102 kalorie . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Jeśli masz pod ręką miód, orzechy pekan, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 0% wyniku , co jest bardzo złym wynikiem (ale wciąż możliwym do naprawienia). Podobne przepisy to Pieczone płatki owsiane z miodem i malinami , polewa duńska do lodów Guf i Muffiny jagodowe z polewą Streusel .
Instrukcje
W misce wymieszaj miód i śmietanę na gładką masę.
Dodaj orzechy pekan; zamieszać.
Podawać do gofrów lub naleśników.