Posta Negra (Kolumbijska Czarna Wołowina)
Need a danie główne bezglutenowe? Posta Negra (Kolumbijska Czarna wołowina) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 591 kalorii, 62g białka, oraz 26g tłuszczu. 221 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz cebulę, Coca-Colę, salsę negra i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Torta Negra Colombiana (Colombian Black Cake), Wołowina w proszku po kolumbijsku (Carne en Polvo), oraz Regios o Bollitos de Carne (Roladki wieprzowo-wołowe po Kolumbijsku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę i czosnek umieścić w maszynce i puree.
Włożyć wołowinę do woreczka na zamek błyskawiczny, dodać mieszankę cebuli, sól i pepper.Be upewnij się, że wołowina jest pokryta marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub overnight.In duży garnek na średnim ogniu, stopić masło i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Dodać wodę, aby pokryć wołowinę i gotować przez 2 godziny na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier, Coca-Cola, masło i sos Worcestershire.Gotować przez około 30 minut więcej. Podawać pokroić wołowinę i polać sosem na wierzchu.