Posole (zupa meksykańska z wieprzowiną i hominy) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 828 kalorii, 47g białka, oraz 29g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z boczku, pieprz, fasolkę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Posole (zupa Tomatillo, kurczak i Hominy), Meksykańska Zupa Posole Verde, oraz Meksykańska Zupa Z Kurczaka Posole dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.