Posiekana wątróbka babci Reggie
Posiekana wątróbka babci Reggie jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 40g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, jajka na twardo, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Posiekana Wątróbka, Posiekana Wątróbka, oraz Posiekana Wątróbka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w oleju z 3 łyżeczką soli w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 15 protokół, a następnie przenieść do miski. Gotować wątróbki z kurczaka z wodą w przykrytej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko gotowane przez, O 8 protokół.
Wątroby przenieść na talerz i schłodzić do temperatury pokojowej. Wyrzucić płyn.
Wątróbki zmielić przez młynek do mięsa do miski. Następnie zmiel jajka do miski.
Dodać cebulę do wątroby i dobrze wymieszać. Jeśli mieszanina jest krucha, dodaj 1 do 2 łyżek oleju roślinnego, aby uzyskać kremowy. Doprawić solą.
Dodać cebulę do wątroby i dobrze wymieszać.
Jeśli nie masz maszynki do mięsa, drobno posiekaj wątrobę i jajka ręcznie przed połączeniem.