Posiekana Sałatka: Zima, Wiosna, Lato I Jesień

Posiekana Sałatka: Zima, Wiosna, lato i jesień to bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, Monterey jack, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka posiekana zimą, wiosną, latem i jesienią, posiekana sałatka zimowa, oraz Sałatka z siekanej kapusty zimowej.
Instrukcje
Ocet, sok z cytryny i musztardę połączyć w blenderze. Zmiksuj, aby połączyć. Następnie, z uruchomioną maszyną, skropić około ½ szklanki oleju. Gdy emulguje i staje się bardzo kremowy wyłączyć maszynę i wlać mieszaninę do dużego słoika.
Dodaj pozostałą 1 szklankę oleju i całe oregano. Zabezpieczyć pokrywę i wstrząsnąć, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Ponownie wstrząsnąć tuż przed podaniem. Będzie więcej vinaigrette niż potrzebujesz do tego przepisu. Ekstra można przechowywać w przykryciu i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.Ustaw czystą, suchą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Pracując partiami na patelni smażyć obie strony plastrów chorizo, aż ładnie się zarumienią (około 2 minut na stronę).
Wyjąć z patelni i osuszyć je na wyłożonej papierowym ręcznikiem płycie. Po ostygnięciu pokroić je na równe kawałki. Zestaw aside.To złóż sałatkę wrzucić wszystkie pozostałe składniki w dużej misce.
Dodać około ½ szklanki (mniej więcej do smaku) przygotowanego vinaigrette i delikatnie wrzucić. Obróć mieszaninę na duży talerz do serwowania. Top z smażonymi plastrami chorizo. Doprawić więcej czarnego pieprzu.Jak to: jak Ładowanie...