Posiekana brukselka z pekanami i Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać rozdrobnione brukselki z pekan i Prosciutto spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka parmezanu, prosciutto, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Posiekanej Brukselki I Pekanów, Posiekana Brukselka Z Orzechami Pekan I Gruszką, oraz Posiekana Brukselka Z Orzechami Pekan I Gorczycą.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub do tosty, mieszając po 5 minutach.
Usuń przebarwione liście z brukselki.
Każdy kiełek przeciąć na pół i pokroić na strzępy.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać szalotkę i czosnek, i smażyć 1 do 2 protokół lub do miękkości.
Dodaj rozdrobnione brukselki na patelni; smażyć 8 do 10 minut lub aż po prostu przetargu.
Dodaj prosciutto i dalej 3 składniki; smażyć 2 Więcej minut.
Zdjąć z ognia i posypać serem i prażonymi orzechami pekan.