Pory w sosie musztardowym
Przepis pory w sosie musztardowym można zrobić w około 35 minut. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten sos ma 184 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, porów, zielonej cebuli i ząbka czosnku. Z łyżką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kotlety Schabowe Z Porem W Sosie Musztardowym, Boudin Blanc z porem i sosem musztardowym, oraz Kotlety schabowe z porem w sosie musztardowym.
Instrukcje
Pokrój pory na 1-1 / 2 cala. plastry, potem julienne. Na dużej patelni podsmaż pory, cebulę i czosnek na oleju do miękkości.
Tymczasem w małym ciężkim rondlu ubij żółtka, wodę i sok z cytryny. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina zacznie gęstnieć, pęcherzyki wokół krawędzi i osiągnie 160°, około 20 minut.
Dodaj masło, po 1 łyżce stołowej, ubijając po każdym dodaniu, aż się rozpuści.
Zdjąć z ognia; dodać musztardę i pieprz.
Przełóż mieszankę pora do miski; na wierzch polej sosem musztardowym.