Pory maślane i rzodkiewki
Maślane pory i rzodkiewki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 107 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, pora, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rzodkiewka Maślana Z Gotowanym Jajkiem, Rzodkiewka maślana z gotowanymi jajkami, oraz Kurczak marynowany w occie z maślaną zielenią i rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i gotować, aż złoty, o 3 protokół.
Dodać rzodkiewki i gotować jeszcze minutę.
Usuń szalotki i rzodkiewki z patelni i odstawić.
Dodać pory, bulion z kurczaka, sól, sok z cytryny i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną, o 5 protokół.
Dodać pietruszkę, szalotki, i rzodkiewki i wrzucić dobrze.