Portugalskie Krople Śniegu
Portugalskie krople śniegu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 8 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać białka, sok z cytryny, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Tropikalne Krople Śniegu, Smażyć cielęcinę z groszkiem śnieżnym i pędami groszku śnieżnego, oraz S ' more Drops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce do spienienia. Stopniowo dodawać cukier i sok z cytryny, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto: białka jaj utworzą ostre szczyty.
Drop przez heaping mieszanki jaj łyżeczki do herbaty na blasze do pieczenia, co trochę szczytowe kopce.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane i suche Na Zewnątrz jeszcze miękkie i nie lepki w środku, 15 do 20 protokół.