Portorykański gulasz rybny (bacalao) może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 28 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Mieszanka cebuli, czosnku, oliwki nadziewane pimento i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Jest idealny do Jesień. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Portorykański Gulasz Rybny Bacalao Przepis, Easy Bacalao-Portorykański Gulasz Rybny, oraz Sofrito Portorykańskie.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.