Portorykańska Pieczeń Wieprzowa

Portorykańska Pieczeń Wieprzowa
Portorykański pieczeń wieprzowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 451 kalorii, 52g białka, oraz 12g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka korzeni juki, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim, Funky Mofongo z Sopa de Pollo i portorykańską pieczoną wieprzowiną, oraz Skinny wolno gotowany Pernil (Portorykańska wieprzowina).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść czosnek, sól, pieprz, oregano i oliwę z oliwek w pojemniku robota kuchennego lub blendera. Proces do gładkiej. Użyj małego noża, aby wykonać kilka nacięć w świeżej szynce. Włóż pastę czosnkową do każdej z nich za pomocą małej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
świeża Szynkaświeża Szynka
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Włożyć szynkę do pieczenia i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec przez 1 1/2 godziny w nagrzanym piekarniku, a następnie sprawdzać co około 15 minut, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 175 stopni F (80 stopni C) po zażyciu termometrem do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Podczas pieczenia mięsa umieść yucca w dużym garnku z wrzącą wodą. Gotować do przetargu widelec, i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
ManiokManiok
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Podawać z pieczoną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia44
Magazyn