Portobellos Nadziewany Indykiem
Portobellos Nadziewane indykiem to dodatek, który serwuje 2. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 233 kalorii, 31g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Za $3.15 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, pikantnego soku v8, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 63%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Nadziewane Portobellos, Garlicky Nadziewane Portobellos, oraz Portobellos Nadziewane Szpinakiem.
Instrukcje
W misce połącz pierwsze 10 składników. Rozdrobnij indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj.
Usuń i wyrzuć łodygi grzybów portobello. Napełnij grzyby mieszanką z indyka.
Miejsce w 8. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i piecz w 350° przez 30 minut. Odkryć; piec 10-15 minut dłużej lub do miękkości grzybów, a termometr włożony do farszu wskazuje 165°.