Portabella Penne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Portabella Penne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pomidory w puszkach, makaron penne, czapki z grzybami portabella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Penne z sosem pomidorowo-pieprzowym (Penne Saporite"Il Frantoio"), Penne all ' Arrabbiata (pikantne Penne) z nową stacją Lewis Sangiovese, oraz Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodaj penne i mieszać od czasu do czasu do miękkości do ugryzienia, 7 do 9 protokół.
Odcedzić i wrócić do patelni.
W międzyczasie na patelnię o średnicy 10-12 cm wlać olej na średnim ogniu; gdy jest gorąca, dodaj cebulę, czosnek i grzyby. Mieszać często, aż cebula i grzyby są kulejące, o 8 protokół.
Dodaj wino i gotuj, aż większość płynu odparuje, 1 do 2 minut.
Dodaj pomidory i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić do mieszania smaków, o 10 protokół.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Polać gorącym makaronem i wymieszać, aby pokryć sosem. Łyżka do czterech szerokich, płytkich miseczek i równomiernie polać natką pietruszki i serem.