Pork Satay
Pork Satay wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 99g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka bez kości tłuszczu przycięte Tyłek wieprzowe, mocno brązowy cukier, olej roślinny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Pork Satay, Pork Satay, oraz Pork satay.
Instrukcje
W plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym wymieszaj szalotkę, sos rybny, brązowy cukier i pieprz. Wypłucz wieprzowy Tyłek. Opłucz wieprzowinę. Pokroić w cienkie paski (1/8 cala. grube; jeśli wieprzowina jest trudna do pokrojenia cienko, zamrozić tylko do jędrności, 20 do 30 minut) i dodać do worka. Uszczelnij worek, obróć się, aby pokryć mięso i schłodzić przez 1 godzinę. Nawlecz paski wieprzowe płasko na drewniane szaszłyki (Wytnij tępe końce szaszłyków, jeśli to konieczne, aby zmieścić się w patelni). Wyrzucić marynatę.
Ustaw 10-do 12-calową patelnię grillową na dużym ogniu. Gdy jest gorąco, lekko posmaruj olejem roślinnym. Pracując partiami, ułóż szaszłyki wieprzowe płasko na patelni(nie tłocz się). Gotować, obracając raz, aż zbrązowieje z obu stron i nie różowy w środku (wyciąć do testu), 6 do 8 minut w sumie.
Przełóż szaszłyki na talerz lub małe talerze i podawaj z tajską sałatką Pummelo na boku.