Porcini-Parmezan Frittata
Porcini-parmezan Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 16G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z moich przepisów wymaga soli, borowików, oliwy z oliwek i jajek. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Porcini Parmezan, Frittata Z Szynką Parmezanową, oraz Frittata z porem i parmezanem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść grzyby na dużej patelni żaroodpornej. Grzyby przykryć zimną wodą; odstawić na 2 minuty.
Drenaż. Powrót grzyby na patelnię. Przykryć zimną wodą; doprowadzić do wrzenia.
Drenaż. Pieczarki osuszyć ręcznikiem papierowym.
W dużej misce połącz białka i 3 kolejne składniki, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z grzybami i serem.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę jaj; gotować 3 protokół lub do lekko ustawić. Broil 3 minut lub aż jaja są całkowicie ustawione i rumiane.
Pokrój frittatę na 4 kliny.
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem.