Porchetta

Porchetta
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Porchetta może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 791 kalorii, 29g białka, oraz 71 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 274 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, brzuch wieprzowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Porchetta, Porchetta, oraz Porchetta.

Instrukcje

1
Łopatkę wieprzową marynować na oliwie z oliwek, czosnku, rozmarynu, szałwii. cytryna, sól i pieprz w torbie z zamkiem błyskawicznym w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2
Wytnij ukośne linie krzyżujące się przez grubą stronę brzucha wieprzowego.Utwardzić stronę mięsa wieprzowego w brązowym cukrze, nasionach kopru włoskiego, nasionach koperku, płatkach czerwonej papryki, soli i pieprzu, zawinąć w folię i odstawić na noc do lodówki.Wyciągnij łopatkę wieprzową i brzuch z lodówki na godzinę przed planowanym rozpoczęciem pieczenia.Owinąć brzuch wieprzowy wokół ramienia z boku skóry i związać wszystko sznurkiem rzeźników.Piecz w rozgrzanym piekarniku 204° przez 30 minut, następnie zmniejsz temperaturę do250 i kontynuuj pieczenie, aż wieprzowina osiągnie temperaturę wewnętrzną140.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Odstawić porchettę na 30 minut przed wyrzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia24
Magazyn