Porchetta

Porchetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Porchettan spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 15 i kosztuje 3,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1843 kalorie, 34g białka, oraz 90 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, brzuch wieprzowy, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Porchetta, Porchetta, oraz Porchetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połóż skórę brzucha bokiem w dół; arrangeloin w środku.
2
Zwiń brzuch wokół lędźwi tak krótkie końce brzucha spotykają się.Jeśli którykolwiek z brzucha lub schabu zwisy, przyciąć mięso. Rozwiń; odstaw schab na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
RolkaRolka
3
Toast nasiona kopru włoskiego i płatki redpepper w małej patelni overmedium ciepła, aż pachnące, około 1 minuty. Dodaj przyprawy do miski; letcool. Drobno zmielić przyprawy w spicemill i przenieść do małej miseczki, wraz z szałwią, rozmarynem, andgarlic; odstawić mieszaninę kopru włoskiego na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
RozmarynRozmaryn
Koper WłoskiKoper Włoski
PrzyprawyPrzyprawy
TostyTosty
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Montaż porchetta zgodnie z krokami 1-
5
Przechowywać w lodówce pieczeń, odkryte, przez 1-2 dni, aby umożliwić skórę do wyschnięcia na powietrzu; pat od czasu do czasu z ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Pozwól porchetcie siedzieć w temperaturze pokojowejza 2 godziny. Rozgrzać ovento 260°. porchetta Sezon zsalt. Pieczeń na stojaku w blasze do pieczenia, obracając raz, przez 40 minut. Reduceheat do 300 ° F i continueroasting, obracając patelnię i obracając Porchetta od czasu do czasu, aż termometr do odczytu włożony do środka rejestry mięsa 145 ° F, 1 1/2–2 godziny więcej. Jeśli skóra nie jest jeszcze brązowawa i chrupiąca, zwiększ temperaturę do500 i piecz przez 10 minutwięcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
7
Odstawić na 30 minut. Usinga ząbkowany nóż, pokroić na 1/2 " rundy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
1
Opuść skórę brzucha.Używając noża, zdobądź mięsień brzuchawym wzorze szachownicy 1/3 " głęboko, więc pieczeń będzie gotować równomiernie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Odwróć skórę brzucha bokiem do góry. Używając noża aparingowego, przebij dziesiątki otworów 1/8"przez skórę na całym brzuchu.Nie bądź delikatny! Szturchaj dalej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Używając postrzępionej krawędzi kotlety mięsnej, rozetrzyj skórę przez 3 minuty, aby zmiękła, co pomoże sprawić, że skóra będzie chrupiąca po upieczeniu.
4
Obróć brzuch i obficie posolić go i lędźwie; pocierać oba z dodatkiem kopru włoskiego. Ułóż schab w środku brzucha. Top z plasterkami pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Zwiń brzuch wokół lędźwi; krawat poprzeczny sznurkiem kuchennym w odstępach 1/2".Sznurek wykończeniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
6
Przenieść pieczeń do wirerack zestaw w obrębionej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia23
Magazyn