Popped Amaranth Crunch
Popped Amaranth Crunch może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,48 zł za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz celtycką sól morską, popped ziarna amarantusa, orzechy nerkowca, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Popped Amaranth Crunch, amaranth jogurt parfait-popped Amaranth parfait z owocami, oraz Popped amarantus and tosty Wheat Berry Fool.
Instrukcje
Umieść orzechy na wyłożonej pergaminem ciasteczce i piecz w temperaturze 121° przez 10-20 minut, aby je wysuszyć. W dużej szklanej misce wymieszaj wszystkie składniki i umieść z powrotem na wyłożonej pergaminem blasze ciastek i piecz przez 10-15 minut. Pozostawić do ostygnięcia i służyć. Jeśli jakiekolwiek resztki (ha), przechowywać w szczelnym pojemniku w spiżarni.