Pomidorowo-Kozi Ser Bruschetta

Pomidorowo-Kozi Ser Bruschetta
Pomidorowo-kozi ser Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 76 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory w puszkach, płatki pieprzu, dzienniki koziego sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Fioletowy ziemniak, pomidor i kozi ser Bruschetta, pieczona czerwona papryka i suszone na słońcu pomidory bruschetta z prażonym puree z orzechów sosnowych i kozim serem gremolata, oraz Figi i kozi ser Bruschetta.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w ungreased 1-quart płytkie zapiekanki żaroodporne lub 9-calowy szklany talerz ciasto, umieścić ser w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pomidory, oliwki, liście tymianku i płatki pieprzu posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
PomidorPomidor
SerSer
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
3
Skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4
Piec 15 do 20 minut lub do ciepłego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z plastrami bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn