Pomidorowo-Kozi Ser Bruschetta
Pomidorowo-kozi ser Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 76 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory w puszkach, płatki pieprzu, dzienniki koziego sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Fioletowy ziemniak, pomidor i kozi ser Bruschetta, pieczona czerwona papryka i suszone na słońcu pomidory bruschetta z prażonym puree z orzechów sosnowych i kozim serem gremolata, oraz Figi i kozi ser Bruschetta.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w ungreased 1-quart płytkie zapiekanki żaroodporne lub 9-calowy szklany talerz ciasto, umieścić ser w jednej warstwie.
Pomidory, oliwki, liście tymianku i płatki pieprzu posypać serem.
Piec 15 do 20 minut lub do ciepłego.
Podawać z plastrami bagietki.