Pomidorowa Zupa Z Zielonej Fasoli
Pomidorowa zupa z zielonej fasoli jest bezglutenowy, pierwotny i wegetariański zupa. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 93 centy za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, fasolę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym winegretem balsamicznym, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Sałatka fasolowo-pomidorowa z sosem pieczonym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmażyć cebulę i marchewkę na maśle przez 5 minut. Wymieszać bulion, fasolę i czosnek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.
Wymieszać z pomidorami, bazylią, solą i pieprzem. Przykryć i gotować 5 minut dłużej.