Pomidorowa Panzanella z Provolone i szynką
Pomidorowa Panzanella z Provolone i szynką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, ostry ser provolone, jednodniowy chleb rozmarynowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Pomidorami I Provolone, Suszone Pomidory Provolone Chleb, oraz Bułeczki Provolone z masłem pomidorowym wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; przykryć i marynować w lodówce 8 godzin. Wymieszać z octem.
Dodać chleb i pozostałe składniki tuż przed podaniem; wrzucić delikatnie.