Pomidorki koktajlowe z nadzieniem brokułowym
Pomidory koktajlowe z brokułami nadzienie może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 70 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany beztłuszczowej, pieprz, pomidory winogronowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Brokuły pieczone z pomidorkami koktajlowymi, Parmezan Brokuły Z Pomidorkami Cherry, oraz Zwiędły jarmuż, brokuły i pomidorki koktajlowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plasterki; rezerwa. Użyj małej łyżki lub baller melona, aby zgarnąć miąższ; wyrzucić miąższ. Odwróć pomidory na papierowe ręczniki, przykryj folią i przechowuj w lodówce, aż będą gotowe do napełnienia
Wycisnąć jak najwięcej wilgoci z brokułów i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść w misce robota kuchennego i dodaj majonez, kwaśną śmietanę, parmezan i pokruszoną czerwoną paprykę. Pulsuj kilka razy, aby dokładnie wymieszać, ale nie całkowicie puree. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Łyżka 1 łyżeczka. nadzienie do każdego pomidora, lekko wypełniając. Ustaw topy na wypełnienie.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.