Pomidorki Cherry-Szaszłyki Halloumi
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 6 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 180 i kosztuje 9 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ocet winny, ser halloumi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Szaszłyki ze stekami i pomidorkami Cherry, Grillowane Szaszłyki Halloumi, oraz Szaszłyki z cukinii i halloumi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, mocz 8 w ciepłej wodzie przez 30 minut.
Czosnek, musztardę, sól, pieprz, sok i ocet ubić. Powoli ubij oliwę z oliwek, aż do emulgowania. Wymieszać z oregano.
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Na każdym szaszłyku umieścić po 2 pomidory, przekłuwając je w poprzek, a następnie kostkę Halloumi. Kontynuuj na przemian pomidory i Halloumi, aż każdy szaszłyk będzie miał 5 lub 6 pomidorów i 2 kostki Halloumi.
Ubić vinaigrette i lekko posmarować szaszłyki. Grill olejowy. Szaszłyki grillowe, uważnie obserwując, aż ser będzie lekko rumiany, a pomidory zaczną mięknąć, około 3 minut, obracając się w połowie.
Przełożyć na talerz i skropić pozostałym winegretem.